Uitvaartcentrum Duiven 
 
Afscheidshuis de Liemers

 

Over Uitvaartcentrum Duiven
In park De Nieuweling, naast begraafplaats ’t Heijlige Lant, staat ons uitvaartcentrum. Dit is een prachtige locatie, midden in het groen en vrij parkeren direct voor de deur. Hoe fijn kan het zijn, om bijvoorbeeld na een rouwbezoek even een wandeling te maken in dit prachtige park. De wandelpaden beginnen bij ons uitvaartcentrum.
"Vroeger" was het uitvaartcentrum van Lubbers & De Wit Uitvaartzorg, wat later is overgenomen door Dela. In 2019 hebben wij het uitvaartcentrum weer overgenomen van Dela. In het begin hanteerden wij de naam Afscheidshuis de Liemers, maar tegenwoordig gebruiken wij de oude en bekende naam Uitvaartcentrum Duiven weer.
Wie zijn wij? Wij zijn Correct Monnereau, een uitvaart-familiebedrijf sinds 1955. Hiermee staan er dag en nacht een team specialisten voor u klaar, met ook lokale gezichten uit Duiven.
Uw uitvaartverzorger kan bij ons de ruimte en/of dienstverlening vastleggen.


Bij Uitvaartcentrum Duiven kunt u onder andere terecht voor.
* Rouwbezoek
* Condoleance
* Auladienst tot circa 40 personen
* Koffietafel

Uitvaartverzorgers kunnen ook van deze locatie gebruik maken voor een (voor)regeling of nazorg gesprek.
Ons kleinschalige uitvaartcentrum past helemaal in deze tijd. Het is een begrip in de regio . Wij zijn er om u te ontzorgen en vinden het belangrijk dat de bezoekers, ondanks de omstandigheden, zich op hun gemak voelen.
Het uitvaartcentrum is er voor inwoners uit Duiven, Groessen, Loo, Westervoort, Lathum, Giesbeek, Arnhem, Zevenaar, Babberich en alle andere dorpen in De Liemers. Het wordt ook wel Afscheidshuis de Liemers genoemd. Eventueel kunt u via ons ook het vervoer regelen naar het crematorium voor een crematie of de begraafplaats voor een begraafplaats. Bijvoorbeeld crematorium Dieren, Moscowa, Yarden Slangenburg, Fine Vita Heteren, Dela Waalstede Nijmegen etc.
Klik hier voor alle begraafplaatsen en crematoria in de regio.


Rouwvervoer:
Op de dag van de uitvaart kunt u kiezen voor het rouwvervoer van Uitvaartcentrum Duiven. Op de website www.monnereau.nl vind u al onze rouwauto's. Wist u dat de duurzame Tesla rouwauto hetzelfde tarief heeft als een standaard rouwauto?

Begraven of cremeren
Naast ons uitvaartcentrum vind u de algemene begraafplaats van Duiven (Begraafplaats 't Heijlige Lant'). Deze is in beheer bij de gemeente Duiven. Voor cremeren wordt gebruik gemaakt van diverse crematoria in de regio: Moscowa in Arnhem, Dieren, Slangenburg in Doetinchem of Etten. Er zijn ook diverse natuurbegraafplaatsen in de regio: Heidepol in Arnhem, Koningsakker in Arnhem of natuurbegraafplaats Heiderust in Rheden.

Duurzaamheid
Tegenwoordig is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Ons team van de piëteitsvolle verzorging beschikt over een elektrische EQV overbrengauto. Hiermee komen ze de overledene ophalen. Op de dag van de uitvaart is het mogelijk om te kiezen voor onze eigen Tesla rouwauto. U kunt kiezen uit een zilverkleurige- of antracietkleurige Tesla rouwauto.