Uitvaartcentrum Duiven
 
Afscheidshuis de Liemers


 

Uitvaartcentrum Duiven


Uitvaartcentrum Duiven is een onafhankelijk uitvaartcentrum. Wij werken samen met lokale uitvaartverzorgers uit Duiven. Sinds 2022 hebben wij een uniek concept: "Rust nemen in een naderende drukke periode"


Onze unieke werkwijze
Veel mensen zijn verzekerd voor een uitvaart of weten wie de uitvaart mag organiseren (bijv. met een wilsbeschikking). Als nabestaanden na een overlijden de vraag krijgen om een begrafenisondernemer te bellen, moeten er in enkele ogenblikken belangrijke keuzes worden gemaakt. Hier biedt Uitvaartcentrum Duiven uitkomst: Wij kunnen voor u de eerste zorg uit handen nemen, die bij iedere uitvaartondernemer nagenoeg gelijk is. 

Het eigen professionele zorgteam van Uitvaartcentrum Duiven kan uw dierbare overbrengen naar ons uitvaartcentrum of een thuisopbaring verzorgen. Uiteraard kunnen nabestaanden hierbij helpen als deze wens er is.

 

Vanaf dat moment heeft u rustig de tijd om een uitvaartverzorger uit te kiezen die bij u past. U kunt ook  controleren of uw dierbare een uitvaartverzekering had: (www.uitvaartverzekeringsregister.nl) of misschien vindt u nog een wilsbeschikking. U kunt dus gebruik maken van de tijd die u nu heeft. Er is feitelijk nog niets definitiefs in gang gezet.

Hoe werkt dit dan?
Als u niet direct een keus kunt maken voor een uitvaartonderneming, belt u met Uitvaartcentrum Duiven. Wij zullen de eerste zorg samen met u uit handen nemen en zorgdragen voor uw dierbare. Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 0314 - 391831. Dit is het telefoonnummer van Funeral Assist Gelderland. Zij nemen de melding van overlijden  aan en sturen het zorgteam van Uitvaartcentrum Duiven naar u toe.

Uitvaartverzorger:
Hieronder vind u de uitvaartverzorgers die een binding hebben met de gemeente Duiven. De uitvaartverzorger woont in de gemeente Duiven, of werkt voor een verzekeraar die in de gemeente Duiven polissen heeft.

 
Nadat u rustig de keus heeft gemaakt voor een uitvaartverzorger, neemt deze de dienstverlening over en zal een afspraak met u maken om het vervolg te bespreken. Alle kosten voor de uitvaart zullen op de nota staan van de gekozen uitvaartverzorger. U krijgt dus geen losse factuur van Uitvaartcentrum Duiven. Dat werkt makkelijk en is overzichtelijk. 


Mogelijkheden in Uitvaartcentrum Duiven:
* rouwbezoek
* condoleance
* uitvaartdienst (maximaal 45 zitplaatsen)
* uitgebreide koffietafel

24-uurskamer:
In Duiven zijn geen mogelijkheden tot een 24-uurskamer. Hiervoor kunt u wel gebruikmaken van onze Afscheidssuite in Pannerden. De nabestaanden krijgen de sleutel van dit gebouw en kunnen hier 24/7 terecht. Er is plaats voor circa 10 bezoekers. Meer informatie kunt u nalezen op de website van www.aulapannerden.nl 

Rouwvervoer:
Op de dag van de uitvaart kunt u kiezen voor het rouwvervoer van Uitvaartcentrum Duiven. Dit zijn de standaard kosten voor een rouwauto. Speciaal voor Uitvaartcentrum Duiven hebben een aantal bijzondere auto's de standaard prijs: Elektrische Tesla, Bordeauxrode, blauwe of bronzen Mercedes, witte Rolls-Royce of een Daimler. U kunt de auto's bekijken op de website van www.monnereau.nl 


Uitvaartverzorgers (op alfabetische volgorde):

Agelink Uitvaartzorg
Uitvaartverzorger: ...

Coöperatie DELA
Uitvaartverzorger: ...

GUV Uitvaartverzorging
Uitvaartverzorger: ...

"Rust en ruimte"
Wanneer je dierbare is overleden wil je de goede dingen doen. De juiste keuzes maken. In het verdriet van het moment is dat niet makkelijk.
Precies daarom zijn we er. Met onze ervaring zorgen wij voor rust. Zodat je alle ruimte krijgt voor een passend afscheid. Met de rust van 70 jaar ervaring helpen wij bij een liefdevol en waardig afscheid.
www.agelinkuitvaart.nl 

"Wij geloven dat we er zijn voor elkaar"
Bij een zorgeloze uitvaart neemt een uitvaartverzorger je alle zorg uit handen. Dit is een goede keuze wanneer je volledige begeleiding wil. Voor, tijdens en na de uitvaart. Zo hoef je zelf zo min mogelijk te regelen en kun jij je richten op het afscheid van je dierbare. Een zorgeloze uitvaart is ook mogelijk zonder verzekering.
www.dela.nl 

"Persoonlijk contact staat bij GUV voorop"
Bij GUV krijgt men direct contact met een vaste uitvaartbegeleider als aanspreekpunt. Met persoonlijke begeleiding kunnen wij helpen de wensen van de overledene en de nabestaanden in te vullen. De uitvaartbegeleider is het vaste aanspreekpunt en achter hem of haar staat een organisatie die alles tot in de puntjes verzorgt.
www.guv.nl 


Uitvaartverzorging Kramer
Uitvaartverzorger: ...

Memora Uitvaartverzorging
Uitvaartverzorger: ...

Monuta Jacqueline Reijers
Uitvaartverzorger: ...

"Elk mens is uniek"
Bij Kramer staan we klaar om jou en je familie door deze moeilijke en verwarrende dagen heen te loodsen. Eerst zetten we alles voor je op een rij. Dat geeft al overzicht en rust. Dan regelen we meteen een aantal praktische zaken voor je (daarover straks meer). Vervolgens bespreken we de uitvaart zelf, waar we samen met je familie veel aandacht aan besteden. Elk mens is uniek. Wij doen er alles aan om dat in een uitvaart zo goed mogelijk tot uitdrukking te laten komen.
www.uitvaartverzorgingkramer.nl 

"Afscheid nemen in alle tijd en zoals u dat wenst"
Afscheid nemen van het leven of afscheid moeten nemen van iemand die u lief is, zijn ingrijpende gebeurtenissen. Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Niets is standaard. Niets is vanzelfsprekend. Memora Uitvaartverzorging is een onderneming die door haar kleinschaligheid hele persoonlijke uitvaarten verzorgt in de regio de Liemers.
www.memorauitvaartverzorging.nl

"De steun bij ieder afscheid"
Iedereen heeft recht op een waardig afscheid. Een goed afscheid kan nabestaanden verder helpen bij het verwerken van het verlies van een dierbare. Wij willen u graag ontzorgen wanneer het gaat om het regelen van een uitvaart, zodat u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Tot in de details moet alles kloppen. We merken dat we in korte tijd een intensieve band opbouwen met de nabestaanden. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart hebben we intensief contact. 
www.monuta.nl 


Begraven of cremeren
Naast ons uitvaartcentrum vind u de algemene begraafplaats van Duiven (Begraafplaats 't Heijlige Lant'). Deze is in beheer bij de gemeente Duiven. Voor cremeren wordt gebruik gemaakt van diverse crematoria in de regio: Moscowa in Arnhem, Dieren, Slangenburg in Doetinchem of Etten. Er zijn ook diverse natuurbegraafplaatsen in de regio. Heidepol in Arnhem, Koningsakker in Arnhem of natuurbegraafplaats Heiderust in Rheden.

Duurzaamheid
Tegenwoordig is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp. Ons team van de piëteitsvolle verzorging beschikt over een elektrische EQV overbrengauto. Hiermee komen ze de overledene ophalen. Op de dag van de uitvaart is het mogelijk om te kiezen voor onze eigen Tesla rouwauto. U kunt kiezen uit een zilverkleurige- of antracietkleurige Tesla rouwauto.