Uitvaartcentrum Duiven
 
Afscheidshuis de Liemers

Uitvaartcentrum Duiven


Begin 2019 heeft Correct Monnereau (Funeral Assist Gelderland), het uitvaartcentrum in Duiven weer in gebruik genomen. Het gebouw is volledig gerevitaliseerd zodat het weer voldoet aan de wensen en eisen die we tegenwoordig stellen aan een uitvaartcentrum. Daarmee heeft Duiven en omgeving weer een eigen moderne uitvaartlocatie gekregen.

Het uitvaartcentrum heeft zijn oude en vertrouwde naam weer terug gekregen: "Uitvaartcentrum Duiven". Wij zijn begonnen met de naam Afscheidshuis de Liemers, maar veel inwoners van Duiven noemen ons na twee jaar nog steeds Uitvaartcentrum Duiven, daarom hanteren wij (ook) deze naam. 


De dagelijkse aansturing gebeurd door Berry van Beek uit Duiven. Berry heeft jarenlange ervaring in de uitvaartbranche en is geen onbekende in Duiven. Hij heeft als uitvaartverzorger veel uitvaarten verzorgd voor een grotere uitvaartonderneming uit de regio en werkt nu bij Funeral Assist Gelderland, waar Uitvaartcentrum Duiven onderdeel van is. Samen met de eigen gastdames en de eigen zorgteams zorgen zij ervoor dat alles naar wens verloopt. Een afscheid kun je immers maar één keer goed doen. 

Wij beschikken ook over een eigen voertuigenpark. Zo kunt u na een plechtigheid bijvoorbeeld gebruik maken van onze 7-persoons uitvaartbus om samen uw dierbare naar een crematorium of begraafplaats te begeleiden. Of misschien kiest u wel voor onze Volkswagen T2 rouwauto. Is de keuze begraven op de begraafplaats 't Heijlige Lant? Dan maken wij gebruik van een loopkoets.
Iedereen kan gebruik maken van Uitvaartcentrum Duiven, met- en zonder uitvaartverzekering. Iedere uitvaartondernemer is welkom om van onze diensten en faciliteiten gebruik te maken.
aula Duiven Zevenaar
aula Duiven ZevenaarUitvaartcentrum Duiven

(Afscheidshuis de Liemers)

Rijksweg 140
6921 AJ Duiven
Whatsapp (of bellen): 06 - 392 511 05

Funeral Assist: 0314 - 391 831
mail: uc@monnereau.nl

aula Duiven Zevenaar
aula Duiven Zevenaar  • verzorging
  • opbaring
  • rouwbezoek
  • condoleance
  • uitvaartplechtigheid (tot circa 50 bezoekers)
  • rouwvervoer / staatsievervoer
  • uitvaartbus (7 passagiers incl. uitvaartkist)
  • koffietafels, catering, uitvaart-foodtruck
  • lezingen, lichtjesavond etc. etc.
aula Duiven Zevenaar
aula Duiven ZevenaarHet uitvaartcentrum biedt voldoende gratis parkeerplek voor de deur. Ons uitvaartcentrum is duidelijk aangegeven met een bord aan de weg met de tekst "Afscheidshuis de Liemers". Wilt u het uitvaartcentrum van binnen bekijken of nader kennis maken of advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons.

Wij beschikken ook over eigen en bijzonder rouwvervoer, zoals een Volkswagen T2, Daimler, Rolls Royce , Hotrod of een moderne rouwauto.